Diensten

Natuurlijk is schrijven de kerntaak van anita van prooijen. Maar ze denkt ook graag breder met je mee over je communicatiestrategie
en gebruik van online en offline middelen. Want teksten hebben meer effect in de juiste context.

Schrijven & redigeren

Je boodschap in de juiste woorden

Je hebt een tekst nodig: voor je website of brochure, voor een brief of advertorial, voor een column of online nieuwsbrief. anita van prooijen levert het hele spectrum. Goed doordacht en altijd met de juiste tone-of-voice.

Jouw tekst redigeren

Niet overtuigd van de kwaliteit van je eigen schrijfwerk? Correct, maar saai? anita van prooijen herschrijft of corrigeert je bestaande tekst.  Zo ben je verzekerd van aantrekkelijke teksten in foutloos Nederlands. Ook scripties worden met een frisse blik nagekeken. Tegen een tarief dat zelfs voor studenten betaalbaar is..

SEO-teksten

Webteksten moeten in de eerste plaats lekker lezen en up to date informatie geven. Punt. Maar we willen ook dat Google ervan houdt, en dat vraagt specifieke aandacht. anita van prooijen doet dat. Zonder concessies te doen aan de toon van de onderneming en de leesbaarheid. Dat resulteert in compacte en zoekmachinevriendelijke teksten die passen bij je bedrijf.

Blogs & nieuwsbrieven

Klanten voelen zich meer betrokken bij een actieve onderneming die de moeite neemt om met relaties te communiceren. Blogs en nieuwsbrieven zijn eigentijdse middelen om te informeren en tegelijk aandacht te genereren.  Jij zorgt voor de input en bepaalt de frequentie. anita van prooijen doet de rest.

Ghostwriting

Ben je gevraagd om een column te schrijven voor een vakblad of website, en breekt het klamme zweet je uit? Dan treedt anita van prooijen op als je spookschrijver. Als jehaar van de juiste informatie voorziet, krijg je een op maat gesneden tekst. Natuurlijk word jij als enig auteur vermeld. In het portfolio zijn deze teksten dan ook niet terug te vinden.

info@anitavanprooijen.nl / 06-16204594 / Bisschop Bottemannestraat 25 / 1817 EM Alkmaar