Anita van Prooijen

Wie is anita van prooijen

Aangenaam, ik ben Anita van Prooijen, de vrouw achter dit tekstbedrijf. Ik ben oorspronkelijk opgeleid als logopedist, en in een later leven afgestudeerd als neerlandicus. Daarmee combineer ik op het gebied van taal het beste van twee invalshoeken: effectieve communicatie, maar wel met een vormgeving waarover serieus is nagedacht.

Ik geloof heilig in de kracht van goed doortimmerde teksten die het unieke verhaal van een onderneming vertellen. En die overtuiging breng ik met kennis van zaken én plezier in de praktijk.

Uit mijn werk als logopedist heb ik een band overgehouden met gezondheid en welzijn. Daarom heb ik net een beetje extra feeling met bedrijven in die branches. En dat mag je gerust ruim zien: trainers, artsen en therapeuten, maar ook wellnesscentra, yogastudio’s en sportscholen. Voor deze ondernemingen lever ik teksten met een gezonde dosis menselijkheid.

Verder hou ik van geschiedenis, en dan vooral van verhalen over mensen van vlees en bloed. Daarom schrijf of redigeer ik graag voor opdrachtgevers die hun familiehistorie op papier willen zetten, of die het levensverhaal van een familielid of vriend willen laten vastleggen.

Alkmaar is mijn uitvalsbasis, maar mijn klanten mogen overal in Nederland gevestigd zijn. Afstand bestaat niet via internet. En verder heb ik een aardig ontwikkeld richtingsgevoel, dus ik vind je wel!

Tenslotte: ik ben lid van BNI Alkmaar Connect, een effectieve (inter)nationale netwerkmethode die werkt onder het motto ‘Geven loont’. Wie hierover meer wil weten of geïnteresseerd is in mijn netwerk, kan mij altijd bellen.

info@anitavanprooijen.nl / 06-16204594 / Bisschop Bottemannestraat 25 / 1817 EM Alkmaar